DB_LOGO_2023_WHITE.svg

EVENTS. LIFESTYLE. MEDIA.

Services

Creëren. Inspireren. Problemen oplossen.
Dat is wat we doen. En wat we doen, doen we met passie.

Conceptontwikkeling

Van een goed idee naar een ijzersterk concept. Samen met jou slaan wij deze brug. Creatief. Effectief. Spraakmakend. Wij maken het verschil.

Marketingstrategieën

Pakken wij dit voor je op, verwacht dan een knock-out marketing strategie! Dit is ons ding. Of het gaat om een filmrelease of een product introductie. Maakt niet uit. Onze strategieën zijn verrassend. Prikkelend. Doeltreffend. Online en Offline.

Focus groups

Diversiteit omarmen en inclusie creëren. Of het nou op de werkvloer is of in uw klantenbestand. Van strategie tot implementatie. Van uitvoering tot evaluatie. Wij zijn jouw partner!

Consultancy

Hoe interessant is jouw product, commercial, voor ALLE consumenten? Let’s find out! Culturele diversiteit is doodnormaal in de samenstelling van onze focus groups. Je wilt natuurlijk nooit de plank misslaan. Check hier de ENORME missers van Dove, Volkswagen, H&M en meer! Laat dit jou niet overkomen.

Content Creatie

Content is key. Content is kracht. Content is onmisbaar. Laat ons je helpen met het creëren van eigen content. Video’s en visuals waar je jouw doelgroep mee pakt! Wij kijken naar je wensen en je doelstellingen. En komen met verrassende concepten. You like? We create!

Hospitality events

Verras je klanten, team, relaties met een event dat ze nooit zullen vergeten. Leg het bij ons neer en wij gaan los! Intiem. Groots. Classy. Wat je wensen ook zijn. Wij maken het waar en doen er nog een schep bovenop.