DB_LOGO_2023_WHITE.svg

EVENTS. LIFESTYLE. MEDIA.

Wie gaat de bruiloft betalen?

De kinderen van de twee acteurs, Eric Murphy (34) en Jasmin Lawrence (28), daten al minstens drie jaar. Het stel maakte hun relatie Instagram-officieel in juni 2021. Eddie en zijn oude vriend en collega zijn allebei gevraagd naar de mogelijkheid van “weddingbells” in de toekomst, en hun reacties waren ronduit hilarisch.

“ze zijn een schattig stel,” vertelde Eddie aan “Entertainment Tonight” op de rode loper voor de première van “Beverly Hills Cop: Axel F.” Toen hem werd gevraagd of hij diep in de buidel moest tasten voor wat een luxe ceremonie zou kunnen zijn, zei hij dat volgens traditie de vader van de bruid de rekening voor de bruiloft betaalt.

Hij voegde eraan toe: “Dat zou geen probleem moeten zijn. Weet je, ‘Bad Boys’ sloeg in als een bom en Martin heeft bakken met geld, dus hij moet in staat zijn om te dokken voor een geweldige bruiloft.”

De “Blue Streak” ster werkte samen met Will Smith voor het vierde deel van de franchise, “Bad Boys: Ride or Die,” dat op 7 juni bovenaan de box office debuteerde. De film heeft meer dan $227 miljoen opgebracht, ruim boven het budget van $100 miljoen. In totaal heeft de vierdelige collectie meer dan $1 miljard opgebracht.

Met meer dan 30 jaar in de entertainment business, de cultklassieker serie “Martin,” en meerdere succesvolle films, heeft de Detroit-native een vermogen opgebouwd dat wordt geschat op meer dan $110 miljoen. Eric en Jasmin woonden als stel de premières bij ter ondersteuning van de projecten van hun respectievelijke vaders.

Eddie begon zijn comedy carrière zoals velen door het stand-up circuit te betreden voordat hij in de jaren negentig een van de best betaalde acteurs in Hollywood werd. Net als zijn mogelijke schoonvader, heeft hij ook een paar filmfranchises op zijn cv staan, van “Beverly Hills Cop” tot “Shrek.” In zijn 40-jarige carrière heeft hij een geschat vermogen van $200 miljoen opgebouwd.

In 2022 grapte Martin: “Ik ga proberen Eddie te laten betalen,” toen hem werd gevraagd over een eventuele bruiloft. Eddie had geen zin in die poging om de traditie te herschrijven. “Zo werkt het niet,” vertelde hij aan “Etalk,” een Canadees entertainment nieuwsprogramma.

“Mijn dochter is net getrouwd, en ik moest betalen — echt betalen,” zei hij, verwijzend naar de sprookjesachtige Beverly Hills bruiloft van dochter Bria Murphy. “Jij moet hetzelfde doen, Martin,” voegde hij eraan toe. “Probeer het niet te veranderen — doe geen Hollywood switch. Jij betaalt voor de bruiloft!

Nu is het natuurlijk wachten op de reactie van Martin Lawrence…can’t wait!

 

< TERUG NAAR

Deel dit artikel met je vrienden