DB_LOGO_2023_WHITE.svg

EVENTS. LIFESTYLE. MEDIA.

Glennis Grace: Het bejaardentehuis wilde mij niet hebben

Glennis Grace (45) kreeg haar taakstraf na een opstootje in de Jumbo, maar het bejaardentehuis waar ze die zou uitvoeren, wilde haar niet hebben vanwege haar eerdere gedrag. Ze werd veroordeeld nadat ze naar de supermarkt was gesneld nadat haar zoon gewond was geraakt en beweerde te zijn mishandeld door supermarktmedewerkers. Haar straf bestond uit 200 uur taakstraf, maar ook haar reputatie en fanbase werden aangetast.

 

Grace bekende dat haar reactie overtrokken was, maar benadrukte de intense liefde van een moeder voor haar kind. Uiteindelijk deed ze vooral klusjes op een begraafplaats als onderdeel van haar straf, wat haar de kans gaf om na te denken over wat er was gebeurd en het belang van familie en vrienden in haar leven in te zien.

Nu, na een tijdje weg te zijn geweest van het podium, heeft ze haar nieuwe single “Zeg Niks” uitgebracht, hoewel ze het niet als haar comeback beschouwt. Ze hoopt dat haar fans haar een nieuwe kans willen geven en lijkt klaar te zijn om weer muziek te maken.

< TERUG NAAR

Deel dit artikel met je vrienden

Subscribe to your weekly dose of great news!

Subscribe