DB_LOGO_2023_WHITE.svg

EVENTS. LIFESTYLE. MEDIA.

Cher the Kidnapper

Cher staat voor een wel heel bijzondere uitdaging: ze wordt ervan beschuldigd vier mannen te hebben ingehuurd om haar eigen zoon, Elijah Blue Allman, te ontvoeren. En waarom? Nou, schijnbaar om hem te helpen met zijn drugsproblemen. Het is een verhaal rechtstreeks uit een bizarre film.
 
Volgens de rechtbankdocumenten benaderde Cher in november 2021 deze vier mannen om haar zoon uit zijn hotelkamer in New York te ontvoeren, waar hij aan zijn huwelijk werkte. Elijah’s vrouw beweert dat deze mannen op de dag van hun huwelijk zijn hotelkamer binnenvielen en hem meenamen. Wat het nog vreemder maakt, is dat een van de ontvoerders beweerde dat ze handelden op bevel van Cher zelf.
 
Cher zou ook haar schoondochter bewust hebben weggehouden van haar zoon en haar verteld hebben dat ze hem niet mocht zien of spreken. Dit alles kwam aan het licht tijdens de echtscheidingszaak van het koppel, waarvan de papieren recent openbaar zijn gemaakt. Het lijkt erop dat hun huwelijk al een jaar voor dit bizarre hotelincident op de klippen liep.
 
Elijah Blue Allman heeft in het verleden al openlijk gesproken over zijn strijd tegen verslaving, en het lijkt erop dat hij al sinds jonge leeftijd betrokken is bij drugsgebruik. Dit zal ongetwijfeld aanleiding zijn geweest tot een overbezorgde Cher. De beschuldiging blijft natuurlijk een bizar gegeven. Hollyweird at its best!

< TERUG NAAR

Deel dit artikel met je vrienden

Subscribe to your weekly dose of great news!

Subscribe