DB_LOGO_2023_WHITE.svg

EVENTS. LIFESTYLE. MEDIA.

Heftige fittie tussen echtgenoten van Cardi B. en Nicki Minaj 

Heftige fittie tussen echtgenoten van Cardi B. en Nicki Minaj 
Kenneth Petty, de echtgenoot van Nicki Minaj, heeft zichzelf weer eens in de nesten gewerkt. Hij kreeg 120 dagen huisarrest opgelegd vanwege het bedreigen van rapper Offset, de echtgenoot van Cardi B. Dit vonnis werd uitgesproken omdat Petty met zijn online bedreigingen de voorwaarden van zijn proeftijd had geschonden. Het is belangrijk op te merken dat Petty in het verleden al veroordeeld is geweest voor verkrachting en hiervoor meer dan vier jaar in de gevangenis heeft gezeten.
 
Vorig jaar kreeg hij ook al een jaar huisarrest opgelegd, omdat hij zich niet had geregistreerd als zedendelinquent na zijn verhuizing naar Californië, wat verplicht was volgens zijn eerdere veroordeling. De rechter had in 2022 een proeftijd van drie jaar aan hem opgelegd.
 
Petty heeft zijn bedreigingen geuit in een video waarin hij zich samen met vrienden voor een hotel in New York bevond waar Offset op dat moment verbleef. In de video dreigde hij onder andere dat Offset zijn begrafenis moest plannen. Dit was niet het slimste wat hij kon doen aangezien deze boodschap in strijd  was met de voorwaarden van zijn proeftijd.
 
Offset leek zelf niet erg onder de indruk van de bedreigingen en maakte er lachend melding van op sociale media. Het is ook vermeldenswaardig dat er in het verleden al sprake was van spanningen tussen Cardi B en Nicki Minaj. In 2018 hadden de twee rapdiva’s een openbare ruzie in New York waarbij Cardi B een schoen naar Nikki Minaj gooide.

< TERUG NAAR

Deel dit artikel met je vrienden