DB_LOGO_2023_WHITE.svg

EVENTS. LIFESTYLE. MEDIA.

Jordyn Woods & Kylie Jenner weer besties?

Blijkbaar hebben de dames Jordyn Woods en ex bestie Kylie Jenner het weer goedgemaakt. De twee werden afgelopen zaterdag door The Daily Mail gespot terwijl ze een restaurant in Los Angeles verlieten. Deze verzoening heeft niemand zien aankomen.
4 Jaar geleden kwam er een einde aan de vriendschap tussen de twee omdat Jordyn zou hebben gezoend en geflirt met de vader van Khloe Kardashian’s kinderen, Tristan Thompson. Wat daar van waar is blijft in het midden want Jordyn ontkende dit met klem bij de Red Table Talk van Jada Pinkett. Ze liet daar zelfs een leugendetector test doen waar zij prima uitkwam. Maar de familie Kardashian/Jenner was onvermurwbaar en besloot uit solidariteit met Khloe zelfs collectief afstand van Jordyn te nemen.
 
Opmerkelijk was dat Khloe na haar onterecht als schuldige aan te wijzen voor haar relatiebreuk met Tristen, via de media toen ook liet weten dat Jordyn nooit contact met haar had opgenomen om er met haar over te praten maar in plaats daarvan gelijk de media opzocht om zieltjes te winnen. Volgens Jada Pinkett lieten de tekstberichten die Jordyn klaarblijkelijk naar Khloe had gestuurd iets anders zien.
 
Sinds haar vertrek uit de familie Kardashian, heeft Jordyn een glow up van jewelste ondergaan. Zo heeft ze sindsdien een killerbody, is ze verloofd met de succesvolle basketbalspeler Karl-Anthony Towns en heeft ze een eigen kledinglijn. Menigeen vraagt zich dus af of ze niet beter ver weg van deze familie kan blijven.

< TERUG NAAR

Deel dit artikel met je vrienden