DB_LOGO_2023_WHITE.svg

EVENTS. LIFESTYLE. MEDIA.

King Combs verdedigt vader Diddy en richt disstrack op 50 Cent 

King Combs, de zoon van hiphop-icoon Diddy, heeft een disstrack uitgebracht gericht op 50 Cent, waarin hij zijn vader verdedigt tegen de recente controverse en juridische problemen. Diddy staat momenteel onder druk vanwege meerdere rechtszaken omtrent seksueel wangedrag en invallen van Homeland Security in zijn woningen in Los Angeles en Miami. 

In de disstrack, die inmiddels veel aandacht heeft gekregen, rapt King Combs fel over de beschuldigingen en de reacties daarop. “I dare one of you n****s scream out ‘no diddy’,” verwijst hij naar de virale meme die rond zijn vader’s beschuldigingen circuleert. Verder haalt hij uit naar de invallen van de politie: “Police raid the crib like they think we selling crack, but we out here selling tracks / multimillion dollar plaques.” 

50 Cent, bekend om zijn scherpe tong en bereidheid om conflicten aan te gaan, reageerde snel op Instagram met een sarcastische toon. “I feel so threatened by the things Christian is saying on his record. I’m afraid for my life, please don’t hurt me guys. I never mentioned or posted anything about puffy’s kids because KEEFE D said he killed 2Pac.” Hij sloot zijn reactie af met “Lol” en een schouderophalende emoji, waarmee hij de dreiging duidelijk niet serieus neemt. 

De situatie rondom Diddy is gespannen sinds federale agenten in maart zijn huizen in Los Angeles en Miami binnenvielen als onderdeel van een lopend onderzoek. Hoewel hij nog niet is aangeklaagd, blijft Diddy zijn onschuld benadrukken. Tegelijkertijd hebben meerdere slachtoffers rechtszaken aangespannen met ernstige beschuldigingen, die Diddy allemaal ontkent. 

50 Cent heeft de afgelopen maanden de controverse rondom Diddy gebruikt als wapen in hun voortdurende rivaliteit, en zijn recente reactie op King Combs’ disstrack is daar een voorbeeld van. De disstrack en de reacties daarop hebben de publieke aandacht opnieuw gevestigd op de juridische problemen van Diddy en de gespannen relatie tussen 50 Cent en de Combs-familie. 

< TERUG NAAR

Deel dit artikel met je vrienden