DB_LOGO_2023_WHITE.svg

EVENTS. LIFESTYLE. MEDIA.

Rihanna over haar outfits: “Dit zou ik nooit meer doen”

Van spraakmakende mode-uitspattingen tot gedurfde keuzes op de rode loper, Rihanna (36) heeft de afgelopen jaren de wereld verbluft met haar unieke stijl. In een exclusief interview met Vogue werpt ze nu een blik terug op die gewaagde modekeuzes en onthult ze dat ze spijt heeft van sommige van haar opvallende looks uit het verleden. “Ik zou het nooit meer opnieuw doen,” geeft ze toe.

De popster maakt resoluut duidelijk dat ze haar tepels nooit meer publiekelijk zal tonen. “Het klinkt misschien hypocriet, gezien mijn verleden, maar ik zou het nooit meer doen. Vroeger toonde ik mijn tepels en droeg ik geen ondergoed,” vertelt ze openhartig.

“Maar nu ben ik een moeder, een vrouw die gegroeid is, en vraag ik me vaak af: ‘Heb ik dat echt gedaan?'” Rihanna kijkt ook terug op haar spraakmakende verschijning in een onthullende jurk tijdens de CFDA Awards in 2014.

Naast haar modeblunders reflecteert Rihanna ook op haar favoriete outfits van de afgelopen jaren. Ze koestert nog steeds de herinnering aan haar adembenemende jurk voor het MET Gala in 2014, evenals haar outfit voor de afterparty.

Ook haar opvallende verschijning tijdens het MET Gala in 2015 bekritiseert ze niet. “Niemand zal die look ooit vergeten, en ook ik ben er dol op,” deelt ze enthousiast in het interview.

< TERUG NAAR

Deel dit artikel met je vrienden