DB_LOGO_2023_WHITE.svg

EVENTS. LIFESTYLE. MEDIA.

Nelly & Ashanti verloofd en zwanger

Deze love story laat al jarenlang de harten van fans smelten: Nelly en Ashanti. Hun relatie is een rollercoaster van liefde, ups en downs geweest, maar nu schitteren ze met een nieuwe glans. Het nieuws is uit: ze zijn verloofd én in blijde verwachting!

De vonk tussen Nelly en Ashanti ontvlamde in de vroege 2000s, te midden van de muziekscene. Hun chemie was onmiskenbaar, zowel on stage als off stage. Wat begon als een professionele connectie, groeide al snel uit tot een diepe, persoonlijke band.

Jarenlang hielden ze hun romance privé, maar hun liefde was niet te verbergen. Fans werden betoverd door hun harmonie en de manier waarop ze elkaar aanvulden. Het was duidelijk dat deze twee meant to be waren.

Nu, na een lange rit vol avonturen, hebben Nelly en Ashanti een nieuwe mijlpaal bereikt. Met een verlovingsring zo glinsterend als hun liefde hebben ze besloten om hun toekomst samen te vieren. Hun verloving is niet alleen een statement van liefde, maar ook van trouw en samenhorigheid.

En dat is niet alles! Naast hun verloving hebben ze nog een grote aankondiging: er is een baby on the way! De komst van hun eerste kindje brengt nog meer joy en excitement in hun love story. 

Terwijl ze zich klaarmaken voor de komst van hun bundle of joy, blijven Nelly en Ashanti genieten van elkaars gezelschap en steun. Hun love story, die begon als een urban anthem, is uitgegroeid tot een epic love ballad vol passie, resilience en happiness. 

< TERUG NAAR

Deel dit artikel met je vrienden