DB_LOGO_2023_WHITE.svg

EVENTS. LIFESTYLE. MEDIA.

Tina Lawson en echtgenoot slachtoffers van inbraak

Tina Lawson Knowles en echtgenoot zijn slachtoffer geworden van inbraak. Volgens entertainment website ‘TMZ’ gingen de inbrekers er met meer dan 1 miljoen dollar (zo’n 911.619 euro) vandoor. Politie liet afgelopen zondag aan ‘TMZ’ weten dat de inbrekers ook een hele kluis meegenomen hebben. Hierin lag naast veel cash geld ook nog tal van kostbare juwelen. De inbraak werd ontdekt door een medewerker van Tina Knowles. Zij merkte op dat de kluis verdwenen was.
 
De Lawsons waren niet aanwezig op het moment van de inbraak. Er is nog geen spoor van de dieven. De politie van Los Angeles is wel een onderzoek opgestart. Ook hebben ze al enkele buren ondervraagd.
 
Het is niet de eerste keer dat het koppel slachtoffer is geworden van dergelijke praktijken. Enkele maanden geleden arresteerden agenten al een man nadat deze hun woning beschadigd had. De persoon in kwestie had met stenen naar hun brievenbus gesmeten. Agenten zijn er destijds in geslaagd om de man op te pakken. Volgens ooggetuigen gedroeg hij zich erg vreemd. Als gevolg werd hij dan ook tijdelijk opgenomen in een psychiatrische instelling. Er werd geen aanklacht tegen hem ingediend.
 

< TERUG NAAR

Deel dit artikel met je vrienden