DB_LOGO_2023_WHITE.svg

EVENTS. LIFESTYLE. MEDIA.

WhoopWhoop: Bridgerton seizoen 3

Hey Bridgerton-fans, het moment waar we twee jaar lang op hebben gewacht is eindelijk daar: Bridgerton seizoen drie komt eraan, en Netflix heeft ons onlangs een sneak peek gegeven om ons alvast in de stemming te brengen. Super exciting!

Het verhaal
Al voordat de productie van het derde seizoen begon, wisten we al hoe het zou eindigen: met Penelope Featherington (Nicola Coughlan) en Colin Bridgerton (Luke Newton) die eindelijk toegeven aan hun gevoelens. Maar eerlijk gezegd, we zijn razend benieuwd hoe deze romance zich gaat ontvouwen.

Seizoen drie pakt de draad op waar seizoen twee eindigde. Nadat Penelope de harde opmerkingen van Colin over haar hoorde, besloot ze haar onbeantwoorde gevoelens voor hem te laten varen. De slimme Featherington vindt dat het tijd is om zich te concentreren op het vinden van een echtgenoot, iemand die haar vrij genoeg laat zodat ze Lady Whistledown niet vaarwel hoeft te zeggen.

Sneak peek
Penelope, vaak bestempeld als een ‘ugly duckling’ door haar familie, is niet echt een flirtexpert. Ze heeft geen idee hoe ze haar zoektocht naar een man elegant kan aanpakken. Colin, die merkt dat Penelope hem niet dezelfde aandacht geeft als voorheen, is teleurgesteld. Waren ze niet goede vrienden? Dus besluit hij om te helpen. Colin staat klaar om zijn dierbare vriendin te assisteren bij het vinden van de perfecte echtgenoot.

Releasedatum
Netflix hield ons lang in spanning over de releasedatum van het derde seizoen. Maar halverwege december kwam het verlossende nieuws: Bridgerton seizoen 3 wordt opgesplitst in twee delen. Deel 1 is beschikbaar vanaf 16 mei, en na een korte maand wachten kunnen we ons opmaken voor deel 2 op 13 juni. Mark those dates in your calendar! 🗓️✨

Zie hier een korte Sneak-Peek

< TERUG NAAR

Deel dit artikel met je vrienden