DB_LOGO_2023_WHITE.svg

EVENTS. LIFESTYLE. MEDIA.

De zoon van Eddie en de dochter van Martin

Wist jij dat de zoon van Eddie Murphy en de dochter van Martin Lawrence een setje zijn?! En onlangs ging het gerucht dat Eric Murphy dé vraag gesteld aan Jasmin Lawrence op haar verjaardag, twee jaar nadat ze hun relatie openbaar maakten. Maar nu blijkt het verhaal niet waar te zijn.

Eddie Murphy en Martin Lawrence worden voorlopig geen schoonfamilie. De zoon van Eddie, Eric Murphy, en de dochter van Martin, Jasmin Lawrence, zijn al meer dan twee jaar aan het daten en werden onlangs meegesleept in een gerucht over verloving, maar blijkbaar klopt er niets van het verhaal.

Het is onduidelijk waar het nieuws vandaan komt, maar Media Take Out hoorde dat Eric naar verluidt een aanzoek deed op Jasmin’s verjaardag. Het nieuwsplatform kon het verlovingsnieuws niet bevestigen, maar Jasmin vierde wel haar 28e verjaardag op 15 januari.

Complex is het er echter niet mee eens. Zonder hun bron te vermelden, beweert de site dat ze hebben bevestigd dat het verlovingsbericht nep was. Ze voegen eraan toe dat het stel wel uitkijkt naar de mogelijkheid en hun toekomst samen.

Eric en Jasmin maakten in 2021 hun relatie openbaar. Destijds plaatste de dochter van de “Bad Boys 4”-ster een liefdevolle verjaardagstribute aan haar liefje op haar Instagram-pagina. “Gelukkige verjaardag, mijn liefde!” schreef ze in juli 2021, samen met schattige foto’s van hen beiden. Ze voegde eraan toe: “Ik ben zo ongelooflijk gezegend om jou te kennen, van je te houden en jou aan mijn zijde te hebben. Proost op nog veel meer zegen, lachen en mooie herinneringen! Ik hou zoveel van je!!”

< TERUG NAAR

Deel dit artikel met je vrienden