DB_LOGO_2023_WHITE.svg

EVENTS. LIFESTYLE. MEDIA.

Beyoncé schrijft weer geschiedenis


Beyoncé heeft de boeken opnieuw herschreven met haar gloednieuwe track, Texas Hold ‘Em. Ze maakt geschiedenis als de eerste zwarte vrouw met een nummer 1-hit in de Amerikaanse countryhitlijsten. Billboard meldt dat het nummer binnenkomt op de toppositie.

Wat nog vetter is, is dat Beyoncé nu de eerste vrouw is die zowel de countrylijst als de r&b- en hiphoplijst heeft gedomineerd. Eerdere trendsetters zoals Morgan Wallen, Justin Bieber, Billy Ray Cyrus en Ray Charles hebben de weg vrijgemaakt, maar nu gaat Queen Bey hen voorbij.

Hoewel ze nog niet de Billboard Hot 100 heeft veroverd, komt ze binnen op een indrukwekkende tweede plaats met “Lovin On Me” van Jack Harlow die haar voorbijstreeft. Beyoncé heeft tot nu toe acht Amerikaanse nummer 1-hits gescoord in haar carrière.

 Beyoncé verraste haar fans tijdens de Super Bowl door haar nieuwe album, Act II, aan te kondigen. Ze liet gelijk twee tracks van het album los, beide met die heerlijke countryvibe. Het langverwachte album, de opvolger van Renaissance uit 2022, wordt verwacht op 29 maart. Get ready for some musical magic! 🎶✨

< TERUG NAAR

Deel dit artikel met je vrienden