DB_LOGO_2023_WHITE.svg

EVENTS. LIFESTYLE. MEDIA.

10 dingen die vrouwen extreem aantrekkelijk vinden aan mannen

Ladies, vroeger dacht je misschien dat je viel voor dat ene type met een pretty face en een lichaam waar je u tegen zegt. Maar nu we ouder worden, gaat het meer om wat er binnenin zit. Natuurlijk doet een knap uiterlijk nog steeds iets voor ons, maar hier is waar we écht warm van worden als we ouder worden.

We smelten voor mannen met karakter (en nee, we hebben het niet over bankrekeningen), mannen die door het leven zijn gegroeid en volwassen zijn geworden. Ja, geef ons maar zo’n volwassen kerel. Hier zijn de eigenschappen die ons doen watertanden:

 1. 1. Zelfverzekerdheid
  Een man die weet wat hij wil en waar hij voor staat, zonder dat het arrogant overkomt. Dat is pas echt sexy.

 2. 2. Kwetsbaarheid
  Vrouwen houden van een man die zijn zachte kant durft te laten zien. Wat drijft hem? Wat maakt hem gelukkig en waar is hij bang voor? Zonder kwetsbaarheid is er geen echte connectie. En laten we eerlijk zijn, ook tussen de lakens is er niks mis met wat openheid.

 3. 3. Integriteit
  Eerlijkheid en betrouwbaarheid zijn cruciaal. Vrouwen willen een integere man van nu, in plaats van die gladde jongen van vroeger.

 4. 4. Intelligentie
  Je hoeft geen genie te zijn, maar een man met levenservaring, mensenkennis en een beetje gezond verstand is wat vrouwen willen. Iemand die kan nadenken voordat hij iets zegt.

 5. 5. Humor
  Een man die niet kan lachen, is een afknapper. Hij moet de humor inzien van alledaagse situaties en ook zichzelf niet te serieus nemen.

 6. 6. Warmte
  Geen koude kikker, maar een man met een hart van goud. We willen iemand die lacht, aardig is en liefdevol.

 7. 7. Gulheid
  Dagobert Duck gaat het sowieso niet worden…

 8. 8. Affection
  Een arm om je heen slaan, je vertellen dat je er goed uitziet of gewoon laten zien dat hij je wil. Kleine gebaren van genegenheid zijn mega aantrekkelijk.

 9. 9. Mindful
  Een man die in het moment leeft en rustig blijft in stressvolle situaties. Dat straalt zelfvertrouwen uit.

 10. 10. Bedroom skills
  Seks draait niet alleen om techniek, maar ook om begrip. Hij moet weten wat plezier geeft en reacties kunnen lezen. Leiderschap in bed is prima, zolang er wederzijds respect is.

< TERUG NAAR

Deel dit artikel met je vrienden