DB_LOGO_2023_WHITE.svg

EVENTS. LIFESTYLE. MEDIA.

Beyoncé en SZA grote winnaars bij BET Awards

Het is alweer een paar dagen geleden, maar toch nog even een recap van de BET Awards.

Dat ze nog relevant and hot zijn, bewezen Beyoncé en SZA. Zij werden de grote winnaars van de BET Awards en sleepten ieder maar liefst 3 prijzen in de wacht waaronder ook de award voor het beste album.

Zowel Renaissance van Beyoncé als SOS van SZA werd verkozen tot beste album.

Beyoncé kreeg daarnaast de Viewer’s Choice Award en de BET Her-prijs voor haar hit Break My Soul. SZA won naast de prijs voor het beste album met Kill Bill de awards voor de beste vrouwelijke r&b-artiest en video van het jaar.

Beide zangeressen zijn op tournee in Europa en konden de ceremonie in Los Angeles daarom niet bijwonen.

Drake deed het ook niet verkeerd. Hij werd niet minder dan zeven keer genomineerd voor een BET Award en uiteindelijk wist hij er twee te verzilveren. De rapper kreeg de prijs voor beste groep, samen met 21 Savage. Zijn tweede prijs ontving hij voor beste samenwerking voor het nummer Wait For U, dat hij samen met Future en Tems maakte. Ook de film Black Panther: Wakanda Forever  viel in de prijzen. Deze werd namelijk verkozen tot beste film. Andere winnaars waren Damson Idris hij won de BET Award voor beste acteur en Angela Bassett ontving de prijs voor beste actrice.

< TERUG NAAR

Deel dit artikel met je vrienden

Subscribe to your weekly dose of great news!

Subscribe