DB_LOGO_2023_WHITE.svg

EVENTS. LIFESTYLE. MEDIA.

Britney Spears onthult streken van Justin Timberlake

Jaren geleden beschuldigde Justin Timberlake Britney Spears ervan vreemd te zijn gegaan tijdens hun relatie die duurde van 1999 tot 2002. Hij zong hierover in zijn nummer “Cry me a river”, althans dat leek er verdacht veel op. Nu dropt Britney zelf ook een bommetje. Ze vertelt in haar nieuwe memoires dat Justin geen haar beter is omdat hij zelf ook vreemd is gegaan. Zij vertelt echter niet met wie Justin vermoedelijk vreemdging omdat de vrouw nu een gezin heeft. Wat ook niet duidelijk is, is wie er naar verluidt als eerste vreemdging, Justin of Britney.
 
Britney’s boek ‘Woman in Me’ komt pas volgende week uit en de beschuldiging aan het adres van de NSYNC zanger is slechts een greep uit de nieuwtjes waar we nog niks van wisten. Er zijn namelijk nog meer wetenswaardigheden. La Spears deelt namelijk ook dat zij en Justin zwanger werden toen ze 19 waren! Daarbij beweert ze dat hij aandrong op de uiteindelijke abortus omdat hij er niet klaar was voor het vaderschap. Uiteindelijk heeft ze deze ook ondergaan.
 
Britney heeft de aantijgingen naar aanleiding van Justin’s “Cry me a river” nooit ontkend maar bracht het jaar daarop haar nummer “Everytime” uit – een nummer waarvan haar schrijfpartner zegt dat het een directe reactie was op “Cry Me a River.” De tekst van Britney in het nummer luidt: “Misschien heb ik de regen laten vallen. Alsjeblieft, vergeef me. Mijn zwakte bezorgde je pijn. En dit nummer is mijn excuus.”
Maar sinds het verhaal over de abortus, hebben sommige fans gespeculeerd dat “Everytime” eigenlijk over de zwangerschap en abortus gaat … vooral omdat de muziekvideo aan het einde een vrouw toont die bevalt.
 
Onvermijdelijk zullen alle aankomende bommetjes weer gaan leiden tot een storm van speculaties en beschuldigingen. Voor Britney zal het in elk geval een opluchting zijn dat ze haar kant van het verhaal kan vertellen in haar memoires die op 24 oktober worden uitgebracht.”

< TERUG NAAR

Deel dit artikel met je vrienden