DB_LOGO_2023_WHITE.svg

EVENTS. LIFESTYLE. MEDIA.

Jada klapt hard uit de school

2023 Lijkt het jaar van de memoires.  Prins Harry opende ermee dit jaar met zijn bombshell “Spare” waarbij hij allerlei onthullingen deed over de banden binnen de Britse koninklijke familie, Britney Spears komt op 24 oktober uit met haar memoires en ook Jada Pinkett Smith is dit jaar van de partij om de terugblik op haar leven met de wereld te delen. Terwijl iedereen met ingehouden adem toekijkt, laat ze zich openhartig uit over echtgenoot Will Smith terwijl ze haar nieuwe memoires her en der promoot. Zo legt ze haar ziel bloot over hun gecompliceerde relatie. Eén van de grootste onthullingen die Jada daarin deed, was ook meteen de eerste namelijk dat zij en Will sinds 2016 volledig gescheiden van elkaar leven. Dit terwijl ze de afgelopen 7 jaar deden alsof ze een toegewijd stel waren. Jada deed de onthulling van de scheiding in verschillende interviews, een met ‘Today’ en een andere met People Magazine maar vermeldt daar ook bij dat ze NIET zullen scheiden.
Ook zegt de actrice dat ze “geschokt” was toen Will haar “mijn vrouw” noemde tijdens zijn beruchte klap naar Chris Rock op de Oscars, een label dat hij volgens haar ten tijde van hun scheiding niet meer had gebruikt. Sterker nog, Jada zei dat ze aanvankelijk dacht dat de Oscars-klap een sketch was en vertelde aan NBC dat het incident uiteindelijk een keerpunt was in haar relatie met Will. Wat dat keerpunt inhield, werd nog niet duidelijk.
 
Jada onthulde ook wat er gebeurde tijdens de reclamepauze na de beruchte klap. Ze beweert dat Chris naar haar toe kwam en zich excuseerde voor de grap die Will boos maakte. Ook vertelde ze aan PEOPLE Magazine dat hij haar ooit uitvroeg toen geruchten de ronde deden over een mogelijke scheiding met Will maar toen ze hem vertelde dat de geruchten onzin waren, was hij geschokt en bood zijn excuses aan.
 
Verder onthulde Jada haar geschiedenis van suïcidale gedachten die op 21-jarige leeftijd begonnen en gaf zij expliciete details hierover. Jada zei hierover dat ze bang was dat ze haar polsen zou doorsnijden en smeekte haar moeder om naar L.A. te komen en haar te helpen. Deze stelde toen therapie voor wat bleek te helpen. Op latere leeftijd kwamen dezelfde gedachten echter terug en reed zij rond op de beroemde Mulholland Drive in de Santa Monica Mountains waar zij stopte langs de bochtige weg langs de klif, waar ze overwoog een fataal ongeval te ensceneren dat er niet opzettelijk uitzag. Jada zegt uiteindelijk gediagnosticeerd te zijn met complex trauma met PTSS en dissociatie.
 
Hierbij stopten de schokkende onthullingen echter niet. Ze deelt namelijk ook dat ayahuasca haar leven ook heeft gered. Ze nam de psychedelische substantie voor het eerst in haar woonkamer in, samen met haar zoon Jaden en zijn tienervrienden.  Als kers op de taart onthulde ze vroeger ook een drugsdealer te zijn geweest in Baltimore om zichzelf te onderhouden toen ze bij haar moeder woonde. Baltimore is ook waar Jada Tupac Shakur ontmoette. Ze zegt hierover dat ze een directe connectie voelde met Tupac toen ze elkaar voor het eerst ontmoetten in de jaren 80 op de Baltimore School for the Arts. Jada zegt dat Pac haar zielsverwant was en dat hij haar ten huwelijk heeft gevraagd, maar dat ze volgens haar geen chemie hadden.
 
Nou pfewww that’s a lot, en dit is nog maar een gedeelte van het boek. De reacties op de onthullingen bleven natuurlijk niet uit. Waar de ene groep zegt Jada-moe te zijn, bewonderen anderen haar weer voor haar kracht. Ze onthult misschien meer dan goed voor haar is maar wij zijn ready voor meer Jada juice!
 

< TERUG NAAR

Deel dit artikel met je vrienden