DB_LOGO_2023_WHITE.svg

EVENTS. LIFESTYLE. MEDIA.

Da Bounce en GLXY.RADIO slaan handen in één

Da Bounce kondigt met trots een samenwerking aan met GLXY.RADIO, het enige commerciële radiostation voor HIPHOP/R&B/Afro in Nederland. Deze samenwerking belooft een nieuwe era te creëren. 

GLXY.RADIO, bekend als het enige 100% onafhankelijke landelijke radiostation voor HIPHOP, RAP, R&B en Afro muziek,

Bart Meuleman van GLXY.RADIO: “We zijn verheugd om samen te werken met Da Bounce en ons aanbod verder uit te breiden met hun expertise op het gebied van urban lifestyle. Deze samenwerking stelt ons in staat om ons publiek nog beter te bedienen en om innovatieve mogelijkheden te bieden aan adverteerders die willen profiteren van ons gezamenlijke bereik.”

“Samenwerken met GLXY.RADIO is voor ons een natuurlijke stap om onze missie voort te zetten om de urban lifestyle in Nederland te versterken,” aldus Reguillo Wijngaarde, oprichter van Da Bounce. “We geloven dat deze samenwerking nieuwe en opwindende kansen en ervaringen zal creëren voor zowel ons publiek als voor adverteerders.” 

De samenwerking tussen Da Bounce en GLXY.RADIO opent nieuwe mogelijkheden voor adverteerders om in contact te komen met een zeer betrokken doelgroep. Gezamenlijke mediainitiatieven, evenementen en speciale projecten zullen worden ontwikkeld. 

De eerste concrete uiting van deze samenwerking zal plaatsvinden tijdens de Da Bounce Comedy Nights op 17 en 18 mei, waarbij de beste comedians uit de VS naar Nederland worden gebracht voor een onvergetelijke avond vol humor en entertainment. 

GLXY.RADIO is in heel Nederland te ontvangen en te beluisteren via DAB+, online en de app. 

< TERUG NAAR

Deel dit artikel met je vrienden