DB_LOGO_2023_WHITE.svg

EVENTS. LIFESTYLE. MEDIA.

Majors schuldig bevonden in strafzaak

Acteur Jonathan Majors is schuldig bevonden in zijn strafzaak. De acteur die momenteel een relatie heeft met actrice Meagan Goods, werd schuldig bevonden aan één aanklacht van roekeloze mishandeling in de derde graad en aan intimidatie. Hij werd vrijgesproken van twee andere aanklachten. Hij riskeert nu een maximale straf van maximaal een jaar achter de tralies.
Het proces duurde ongeveer twee weken en had enkele opvallende momenten vanaf het begin in de openingsverklaringen. De aanklagers beweerden dat Majors een geschiedenis van geweld in zijn relaties had en dat het incident in maart simpelweg het nieuwste voorbeeld was. Aanklagers beweerden ook dat Majors en zijn beschuldigster, tevens ex, Grace Jabbari die avond ruzie kregen nadat ze enkele teksten van een andere vrouw had ontdekt. Ze claimden dat Majors dingen toen liet escaleren door haar arm achter haar rug te draaien en haar vinger ook waarna hij haar terug in de auto gooide nadat ze probeerde uit te stappen. Dit was volgens hen mishandeling en de jury van zes personen was het daar – helaas voor hem – mee eens.
De grote vraag nu is natuurlijk wat er met zijn carrière gaat gebeuren; die was al wankel voor het proces, en nu lijkt het erop dat hij massaal gedropt zou kunnen worden. Majors was al begonnen met het spelen van de volgende grote schurk van Marvel, en hij was een opkomende ster in Hollywood met aspiraties voor een Oscar. Door dit vonnis, heeft Marvel/Disney meteen de stekker uit de samenwerking met de acteur getrokken en lijken de kansen op een samenwerking in de toekomst verkeken.

< TERUG NAAR

Deel dit artikel met je vrienden