DB_LOGO_2023_WHITE.svg

EVENTS. LIFESTYLE. MEDIA.

“Kelly Rowland’s Cannes Confrontatie: Rode Loper Drama”

Tijdens het Cannes Film Festival waren alle ogen en camera’s heel even gericht op voormalig Destiny’s Child-ster Kelly Rowland, die een woordenwisseling had met een beveiliger van het evenement. 

In een mooie rode jurk liep Kelly Rowland over de rode loper richting de wereldpremière van de film “Marcello Mio”. Poserend en zwaaiend nam Kelly Rowland uitgebreid de tijd voor haar fans en fotografen. Vervolgens betrad ze de wereldberoemde trap van het filmfestival en toen ging er plotseling iets mis. 

Kelly Rowland raakte in een hevige discussie met een van de beveiligers van dit prestigieuze evenement, zowel verbaal als non-verbaal. Het is niet duidelijk hoe het begon, maar geruchten zeggen dat de beveiliger Kelly Rowland vroeg om door te lopen terwijl ze aan het zwaaien was naar fans. 

Het filmfestival staat bekend om zijn strenge regels en protocollen; zo mochten vrouwen die geen hoge hakken droegen niet naar binnen. Het is ook nog steeds verboden om selfies te maken op de rode loper of te lang te treuzelen. 

< TERUG NAAR

Deel dit artikel met je vrienden