DB_LOGO_2023_WHITE.svg

EVENTS. LIFESTYLE. MEDIA.

Wiz Khalifa en Aimee Aguilar Kondigen Zwangerschap aan op Vaderdag

Wiz Khalifa, bekend van hits als “Black and Yellow” en “See You Again”, vierde Vaderdag dit jaar op een bijzondere manier. Samen met zijn vriendin, Aimee Aguilar, kondigde hij aan dat ze hun eerste kindje verwachten. Het koppel deelde het heugelijke nieuws met de wereld via een aantal sprekende zwangerschapsfoto’s op Instagram. 

De tortelduifjes deelden een gezamenlijke foto waarop duidelijk te zien is dat Aimee zwanger is. Ze houdt een positieve zwangerschapstest vast, terwijl de 36-jarige rapper zijn hand op haar buik heeft gelegd. Naast deze gezamenlijke post, deelde Aimee ook enkele foto’s van haar zwangerschapsfotoshoot. Op de foto’s is te zien hoe haar lichaam is verhuld in verschillende gedrapeerde doeken en jurken. In beide posts laat het koppel weten dat er een meisje op komst is, met de bijschrift: “Baby Girl On The Way”. 

De eerste persoon die Wiz Khalifa en Aimee Aguilar feliciteerde, was Amber Rose, de ex-vrouw van Wiz Khalifa. “We kunnen niet wachten om haar te ontmoeten!”, reageerde ze onder de foto. De “Black and Yellow”-rapper en Rose trouwden in 2013 en hadden een huwelijk van drie jaar, waarin ze een zoontje kregen, Sebastian Taylor Thomaz (11). 

Aimee en Wiz ontmoetten elkaar in 2018 op de set van een muziekvideo van Tyga. Dit leidde tot een eerste ontmoeting en een uitnodiging om samen een drankje te doen, wat het begin was van hun liefdesverhaal. In 2020 werd hun relatie voor de buitenwereld bevestigd door verschillende foto’s die Aimee deelde op Instagram, waarna ze meerdere keren samen in het openbaar werden gespot. 

Wiz Khalifa staat bekend om zijn unieke stemgeluid en laid-back stijl, waardoor hij een geliefde figuur in de hiphopwereld is. Zijn aankondiging van het aanstaande vaderschap voegt een nieuwe dimensie toe aan zijn leven en carrière, en fans kijken uit naar de komst van zijn dochter. 

< TERUG NAAR

Deel dit artikel met je vrienden