DB_LOGO_2023_WHITE.svg

EVENTS. LIFESTYLE. MEDIA.

Rapper Enchanting op 26-jarige Leeftijd Overleden

Texas rapper Enchanting is op 11 juni 2024 op 26-jarige leeftijd overleden. Het nieuws werd bevestigd door haar zus en een man die vermoedelijk haar vriend was. Eerder deze week werd bekend dat de artiest op de intensive care lag en voor haar leven vocht. Ze arriveerde maandagavond in kritieke toestand en verloor een dag later de strijd. De exacte doodsoorzaak is nog niet bekend.

De vermoedelijke vriend, bekend als Lilcj Kasino op Instagram, bevestigde haar overlijden in een uitgebreide post. Hij deelde dat de rapper aan de beademing lag en dat haar familie uiteindelijk besloot de beademing te stoppen.

Chant’s zus, Kayy Jayy, leek het nieuws ook te bevestigen in een aparte post op sociale media. Ze deelde een foto van Enchanting met een gebroken hart-emoji en schreef: “love this girl to death.”

Gucci Mane uitte zijn medeleven op Instagram: “So sad to have to say R.I.P to such a great young lady a true star we gone all miss you Chant,” schreef hij. Ook rapper Monaleo reageerde op haar overlijden met een bericht: “I’ll see you later sister. Save me a spot baby! I love you 4L and after.”

DJ Greg Street en The Shade Room bevestigden het overlijden van Enchanting op Instagram. Volgens een bericht van TSR sprak het medium met een lid van haar managementteam, die aangaf dat ze last had van ontwenningsverschijnselen. TSR speculeerde dat ze mogelijk aan een overdosis was overleden, maar dit is nog niet bevestigd.

Enchanting, afkomstig uit Fort Worth, Texas, begon op 18-jarige leeftijd met het maken van muziek. Ze viel op bij Gucci Mane, die haar in 2020 tekende bij zijn 1017-label. Ze verscheen op “Gucci Mane Presents: So Icy Summer” in 2020 op het nummer “Left on Read” samen met K Shiday. Kort daarna werkte ze opnieuw samen met Gucci aan het nummer “No Luv,” met bijdrages van Key Glock en de inmiddels overleden Big Scarr.

In oktober vorig jaar kondigde Enchanting aan dat ze het label van Gucci Mane verliet. Haar laatste single was een samenwerking met Maiya The Don, “He Can’t Reach,” uitgebracht in dezelfde maand. Ze leek klaar om nieuwe muziek uit te brengen en had recentelijk nieuw materiaal gepromoot op sociale media.

< TERUG NAAR

Deel dit artikel met je vrienden