DB_LOGO_2023_WHITE.svg

EVENTS. LIFESTYLE. MEDIA.

Sean Kingston en zijn moeder geconfronteerd met ernstige aanklachten

Sean Kingston, bekend van zijn hits zoals “Beautiful Girls” en “Fire Burning”, en zijn moeder, Janice Turner, zijn recentelijk in opspraak geraakt vanwege ernstige aanklachten. Afgelopen week vond een inval plaats in Kingston’s huis in Florida, waarna zijn moeder werd gearresteerd. Kingston zelf bevond zich op dat moment in Californië, waar hij eveneens door de politie werd meegenomen.

Binnenkort zal Sean Kingston, de bekende Amerikaanse zanger en songwriter, voor de rechter in San Bernardino moeten verschijnen, meldt TMZ. Hij wordt waarschijnlijk uitgeleverd aan Californië. Daar wachten hem maar liefst tien ernstige aanklachten. Samen met zijn 61-jarige moeder wordt hij beschuldigd van een vooropgezet plan om diverse bedrijven op te lichten, waaronder een juwelier en een autodealer. Bij de autodealer zou het gaan om een Cadillac Escalade ter waarde van ongeveer 160.000 dollar, terwijl de juwelier beweert voor 480.000 dollar aan juwelen te zijn opgelicht.

Janice Turner, de moeder van Sean Kingston, heeft acht aanklachten tegen zich. Ze wordt beschuldigd van grote diefstal, identiteitsdiefstal en het bedenken van frauduleuze plannen. Ondanks de ernstige beschuldigingen heeft Turner een borgtocht van 160.000 dollar betaald om vrij te komen. Het is niet haar eerste confrontatie met de wet; in 2005 werd ze al veroordeeld voor bankfraude.

Sean Kingston, die vooral bekend staat om zijn muzikale carrière, moet zich verantwoorden voor beschuldigingen met betrekking tot ongedekte cheques en bankfraude. De exacte gevolgen voor hem zijn nog onduidelijk. Eerst moet hij worden uitgeleverd, waardoor hij al enkele dagen vastzit.

 
 
 
 

< TERUG NAAR

Deel dit artikel met je vrienden