DB_LOGO_2023_WHITE.svg

EVENTS. LIFESTYLE. MEDIA.

Fans boos op The Ladies of Soul

The Ladies of Soul hebben groot nieuws gedropt op Instagram en de reacties zijn 🔥🔥🔥. Maar niet alles is sunshine and rainbows, want er hangt een wolk van kritiek boven hun aankondiging.

“WE’RE BACK. Haal je tickets vrijdag 10:00 uur,” schreeuwen de Ladies of Soul op Insta. Maar in plaats van alleen maar cheerleaders, regent het ook klachten. Fans zijn niet blij dat Glennis Grace niet meer deel uitmaakt van de groep.

Gefrustreerde fans laten van zich horen:,,Slechte keuze, Glennis Grace op zo’n manier te laten vallen!”, reageert een boze fan. Een ander is het daarmee eens. ,,Zonder Glennis is er helemaal geen Ladies of Soul. Disgusting ladies without any soul zijn jullie. Kan je je zogenaamde ‘vriendin’ eindelijk helpen om haar carrière en leven weer op de rit te krijgen en dan vragen jullie haar om vrijwillig te vertrekken.” 

Glennis reageert Fans schrijven dat de vrouwen zich moeten schamen en gaan liever naar een concert van Glennis. De zangeres voelt zich gesteund. ,,Lieve allemaal die mij zo support”, reageert Glennis onder het bericht. ,,Onwijs hartverwarmend, echt waar! Maar ik ben oké, echt hoor… Ik ben dankbaar voor de mooie jaren die ik wel heb gehad bij Ladies of Soul, en natuurlijk was/is het nog pijnlijk maar er staan ook voor mij weer mooie dingen te gebeuren. 
De zangeres staat in oktober in Afas Live met een Tribute to Whitney Houston. 
 
 

< TERUG NAAR

Deel dit artikel met je vrienden