DB_LOGO_2023_WHITE.svg

EVENTS. LIFESTYLE. MEDIA.

YG Marley, kleinzoon van Bob Marley, schittert met Debuutnummer

In een muzikale dynastie van grootheden heeft YG Marley zijn eigen weg gebaand en de harten van luisteraars over de hele wereld veroverd met zijn debuutnummer “Praise Jah In The Moonlight”. Als kleinzoon van de legendarische Bob Marley en zoon van niemand minder dan Lauryn Hill, is het geen verrassing dat muzikaliteit door zijn aderen stroomt.

Met bijna 250 miljoen streams op Spotify in slechts vier maanden tijd heeft YG Marley bewezen dat hij zijn erfgoed eer aandoet en zijn eigen plaats verdient in de muziekgeschiedenis. Het succes van zijn nummer wordt nu verder bekroond met een prachtige videoclip, gemaakt in samenwerking met niemand minder dan Cole Bennett van Lyrical Lemonade.

De videoclip van “Praise Jah In The Moonlight” speelt zich af in het prachtige Jamaica, het land waar een deel van YG Marley’s roots liggen. In de clip zien we hem een eerbetoon brengen aan zijn legendarische opa en zijn diepe verbondenheid met het land van zijn voorouders. YG Marley, die zelf opgroeide in Amerika, laat zien dat zijn liefde voor Jamaica diep geworteld is, terwijl hij zich tussen de lokale bevolking begeeft en symbolisch zijn ‘flowers’ aan het land schenkt.

Een ontroerend moment in de clip is de verschijning van Lauryn Hill, de moeder van YG Marley, die tevens als executive producer fungeerde voor de video. Samen met haar zoon danst en knuffelt ze, waardoor de liefde en verbondenheid binnen de familie nogmaals benadrukt wordt.

Met “Praise Jah In The Moonlight” en zijn betoverende videoclip laat YG Marley zien dat hij niet alleen een erfgenaam is van muzikale grootheden, maar ook een begaafd artiest in zijn eigen recht. Zijn muzikale reis belooft veel moois voor de toekomst, en we kunnen niet wachten om te zien wat hij nog meer voor ons in petto heeft.

 

 

< TERUG NAAR

Deel dit artikel met je vrienden