DB_LOGO_2023_WHITE.svg

EVENTS. LIFESTYLE. MEDIA.

Diana Ross nieuwe muze van Saint Laurent

Diana Ross, de koningin van Motown, straalt nu in de nieuwste campagne van Saint Laurent. Creatief directeur Anthony Vaccarello deelde dit geweldige nieuws op Instagram, vergezeld van een prachtige zwart-witfoto van de 79-jarige zangeres. Het hele internet lijkt het erover eens te zijn: dit had al veel eerder moeten gebeuren.

In de lentecampagne van Saint Laurent schittert Diana Ross, vastgelegd door fotograaf David Sims. De legendarische zangeres draagt een elegante off-shoulderjurk terwijl ze ontspannen op een kruk leunt. De samenwerking oogst lof van grote namen als Naomi Campbell, Marc Jacobs en Lily Collins. Zelfs haar zoon Evan Ross deelt trots de foto op Instagram.

Met Ross als het gezicht van de campagne wordt één ding duidelijk: oudere vrouwen zijn nog lang niet uit beeld in 2024. Met de terugkeer van The Supers en de 88-jarige Maggie Smith die recent schitterde in de Loewe-campagne, zet de mode-industrie graag oudere vrouwen in de schijnwerpers.

Maar de keuze voor Diana Ross is eigenlijk allesbehalve verrassend. Het is eerder verbazingwekkend dat dit de eerste officiële samenwerking is tussen Ross en het Franse modehuis, gezien haar rijke geschiedenis met het merk. In de jaren zeventig ontwikkelde ze een hechte band met niemand minder dan Yves Saint Laurent zelf, nadat ze The Supremes had verlaten en solo ging. Ze werd regelmatig gekleed in zijn creaties tijdens optredens en op magazinecovers. Bovendien is Ross niet alleen een muzieklegende maar ook een mode-icoon, zoals te zien is in haar hoofdrol in Mahogany en haar talloze glamoureuze podiumoutfits.

Of we nog meer prachtige foto’s van Ross voor Saint Laurent kunnen verwachten, blijft nog even een vraagteken. 

< TERUG NAAR

Deel dit artikel met je vrienden